ShantiGO - Muğla Karavan Tatili - Babakamp

Türkiye Kamp Alanları

Muğla Karavan Tatili - Babakamp

Muğla Karavan Tatili - Babakamp

Karavanınız ile Türkiye’nin pek çok noktasına giderek benzersiz bir tatil yapabileceğinizi her yazımızda sizlerle keyif ile paylaşıyoruz. Eğer Ege bölgesinde keyifle kamp yapabileceğiniz mekan arayışı içindeyseniz size Babadağ’ın eteklerinde bulunan Babakamp’ı sizlerle tanıştırmak isteriz.

 

Karavanınız ile Muğla rotasında gidebileceğiniz bir diğereşsiz kamp yeri olan İnbükü Orman Kampı ile ilgili yazımızı da okuyabilirsiniz.

 

Kamp yerine nasıl gidebilirim?

Fethiye ilçe merkezinden 50 dakikalık bir yolculuk ile, Muğla şehir merkezinden ise 2 saat 30 dakika gibi bir sürede gelebileceğiniz kamp yerinin pek çok sürprizler ile dolu olduğunu söyleyebiliriz. Kelebekler vadisi yolunda devam ederek Babadağ güzergahında ilerlemeniz durumunda dağın eteklerinde düz bir plato üzerine kurulu mekana rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Karavanınız ile işletmeye geldiğiniz için civarda kendi aracınız ile gezi ve turlar yapmanızın daha kolay olacağını da belirtmek isteriz.


 


Ortak kullanım ve tesis imkanları nasıl?

Mekanda bulunan diğer konaklama tiplerinin özellikle ahşap ve taş olması işletmenin bizce doğaya duyduğu saygıyı göstermekle birlikte bir sonraki ziyaretinizde taş evlerde tatil deneyimini yaşamanızda tavsiye ederiz. İçeride duş, tuvalet, restoran, bar ve internet gibi imkanlarda bulunuyor. Ayrıca ortak kullanım alanlarının temizliği konusunda oldukça dikkatli olduklarını söyleyebiliriz. Bu arada pek çok kamp yerinde görmeye alışık olmadığımız ortak bir kütüphanede ziyaretçilere sonuna kadar açık.

 

Gün içerisinde neler yapılabilir?

Kamp içerisinde günlük yürüyüş turları, spor salonu ve yoga gibi pek çok aktivite bulunsa da, işletmede bulunan havuzda eşsiz manzaranın tadını çıkartarak keyifle yüzmeniz mümkün. Kamp yerinde herhangi bir alışverişi yapacağınız market olmadığı için karavandaki kişisel ihtiyaçlarınız için gelirken almanızı öneriyoruz. Ancak restoranda yiyeceğiniz yemeklerin tüm sebzelerinin işletme sahiplerinin kendi bahçelerinden topladıklarını ve oldukça lezzetli olduklarını düşünüyoruz. Yemek konusunda kendilerine güvenmenizi tavsiye ederiz. Evcil hayvan konusunda oldukça samimi olan işletmeye, minik dostlarınız ile gelerek tatil keyfinize onları da ortak etmeniz mümkün.



 

Eğer karavan geziniz için kendinize uygun kiralık karavan modellerini araştırıyorsanız karavan modellerimize buradan ulaşabilirsiniz. Sürekli güncellediğimiz filolarımız ve müşteri odaklı hizmet anlayışımız ile bize soracağınız tüm soruları merakla bekliyoruz.