ShantiGO - Niğde Karavan Tatili - Aladağlar Camping Bungalov

Türkiye Kamp Alanları

Niğde Karavan Tatili - Aladağlar Camping Bungalov

Niğde Karavan Tatili - Aladağlar Camping Bungalov

Gittiğiniz tatil mekanlarında standart olan ve hemen hemen aynı faaliyetler dışında aktif zaman geçirebileceğiniz yerleri listemize eklemeye çalışıyoruz. Sizlere bu yazımızda şehir gürültüsünden kaçabileceğiniz ve ülkemizin tırmanış ve dağcılık faaliyetlerinin gözbebeği olan Aladağlar Camping Bungalov’dan bahsetmek istiyoruz.

 

Kamp alanına nasıl ulaşım sağlarım?

 

Aladağlar Camping Bungalov Niğde ilinin aslında en güzel bölgelerinden birisi olan Çamardi ilçesinde hizmet veriyor. Merkez’e 7 kilometrelik bir uzaklıkta iken içinde bulunduğu Çukurbağ köyüne ise 2 kilometrelik bir uzaklığı var. Kamp alanına giden yol oldukça güzel olduğu için internet üzerinde bulunan navigasyon uygulamalarından birisi ile kolay bir şekilde ulaşım sağlanabilir. Eğer karavanınız ile gelmiyorsanız tesisten transfer aracı isteme ihtimalinize karşı gelmeden önce telefonda konuşmanızı tavsiye ediyoruz.



 

Aladağlar Camping Bungalov’da ne gibi imkanlar mevcut?

 

Kamp alanının bulunduğu bölge çadır kurmak veya karavan ile konaklamak için oldukça uygun durumda. Ancak elektrik, tuvalet gibi temel ihtiyaçlarınız için tercih etmenizi tavsiye ediyoruz. İşletmede genel olarak bungalov tarzı konaklama tercih edilse bile karavanınız ile bölgenin tadını çıkarmanızı tavsiye ederiz. İşletme içerisinde sahiplerinin işlettiği küçük bir restoran-cafe tarzı bir mekan bulunuyor. Burada yemek ve içecek anlamında bir çok seçenek bulabilirsiniz. Hem Çukurbağ köyünde hem de Çamardi merkezde ihtiyaçlarınızı alabileceğiniz market veya pek çok dükkan bulunuyor. Kamp alanında bulunan ortak mutfakta kendi yemeğinizi de yapmanız mümkün.

 

Kamp alanı ve çevresinde ne gibi aktiviteler yapılabilir?

 

Aslında kamp alanı dışında ülkemizde tırmanışçılık gibi bir alanda açtığı rotalar ve uğraşları ile öne çıkan mekan bizim kalplerimizde kendine yer edinmiş durumda. Kendilerinin Aladağlar’da 300’e yakın oluşturduğu rota mevcut ve sürekli yenileri ekleniyor. Kamp alanı kuş gözlemciliği ve bölgedeki botanik örtüyü incelemeye gelenlerin favori noktası diyebiliriz. Aladağlar Camping Bungalov’da yeni başlayanlar bu noktada rehberlik hizmetide veriyor. Ayrıca yakınlarda bulunan Erciyes Dağı’nda kayak ve günübirlik trekking rotalarıda zaman geçirmeniz için bir diğer alternatifler durumunda.

 

Antalya’da bulunan ve kaya tırmanışı konusunda ülkemizin ender kamp yerlerinden birisi olan JoSiTo Camping hakkındaki yazımızı buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.

 

Ülkemizin ender coğrafyalarında bulunan Aladağlar Camping Bungalov gibi kendine özgü pek çok kamp alanını ziyaret etmek ve ekonomik bir tatil yapmak için karavan kiralama metodunu sizlere tavsiye ediyoruz. Karavanınız ile yapacağınız bir tatil hem size büyük ölçüde konfor sağlarken hem de konaklama konusunda ayrı bir özgürlük alanı sunmaktadır. Shantigo ailesi olarak sizlere tüm arazi koşullarına uygun ve istediğiniz kişi sayısına göre farklı modellerde karavan seçenekleri sunmaktayız. Karavan modellerimize ulaşmak ve bize sormak istediğiniz tüm sorularınız için buraya tıklayabilirsiniz.