ShantiGO - Çanakkale Karavan Tatili - Gargara Doğal Tatil Kampı

Türkiye Kamp Alanları

Çanakkale Karavan Tatili - Gargara Doğal Tatil Kampı

Çanakkale Karavan Tatili - Gargara Doğal Tatil Kampı

Türkiye’nin oksijen depolarından birisi olan ve şehrin gürültüsünden uzaklaşmak için en ideal noktalardan birisi olan Kazdağları eteklerinde bulunan Gargara Doğal Tatil Kampı’ndan bahsetmek istedik bu yazımızda.

 

Kamp alanına nasıl gelebilirim?

 

Çanakkale Ayvacık bölgesinde bulunan kamp yeri Kazdağları ile Kuzey Ege Denizi arasında bulunuyor. Assos yolu üzerinden kısa bir mesafe ile kamp yerine ulaşmanız mümkün. Yolun kendi araçları veya karavanları ile gelecekler için oldukça düzgün olduğunu söyleyebiliriz. İnternet üzerindeki navigasyon uygulamalarından kolay bir şekilde kampın adres bilgilerine ulaşılabiliyor.

 

Tesis içerisinde ne gibi imkanlar mevcut?

 

Genel olarak işletme kendilerine ait çadır veya bungalov tipi konaklama seçenekleri ile gelen ziyaretçileri ağırlasa da karavanınızla konaklama sağlamanız da mümkün. Gelen ziyaretçilere elektrik, internet, duş ve tuvalet gibi ortak kullanılan imkanlar mevcut. Ancak yaz aylarında popülaritesi artan mekanda belirli saatler arasında sıcak su imkanı zora girebiliyor. İşletme sahipleri oldukça yardımsever olduğu için uzatma kablosu ve tüm yardımlarınıza severek koştuğunu belirtmek isteriz. Tamamen doğa ile uyumlu bir şekilde yapılmış olan kamp yerinin oldukça güzel kendilerine ait olan bir sahili ve lezzetli yemekler yaptıkları bir adet restoranı bulunuyor. Gündüz gölgesinde, akşamları da yıldızların altında oturabileceğiniz terası ise görmeye değer güzellikte. Dikkatimizi en çok çeken hususlardan birisi ise kampta yapılan yemekler diyebiliriz. Gargara Doğal Tatil Kampı yaptığı tüm yemeklerde organik olarak kendi bahçelerinden topladıkları lezzetleri yemeklerine katarak bu konuda bizden yüksek bir puan aldığını söyleyebiliriz. Ancak tatil esnasında kendi yemeğinizi yapmak isterseniz bu konuda da oldukça yardımsever olduklarını belirtmek isteriz. Sadece kamp alanına gelirken marketten ihtiyaçlarınızı almayı unutmamanızı tavsiye ediyoruz.


 


Kamp alanında veya çevrede ne gibi aktiviteler yapılabilir?

 

Konum itibari ile oldukça zengin bir bölgede bulunan Gargara Doğal Tatil Kampı’nda tatil süreniz boyunca pek çok aktivite yapmanız mümkün. Kamp alanı içerisinde eğlenceli masa oyunlarının haricinde dart ve badminton gibi alternatifler bulunuyor. Lokasyona günübirlik ziyaret mesafesinde olan Assos Antik Limanı, Zeus Atları, Athena Tapınağı ve Truva Antik Kenti gidebileceğiniz kültürel mirasların başında geliyor. Biraz daha doğa ile zaman geçirmek isterseniz yine gün içinde gidip gelebileceğiniz Kazdağları Milli Parkı, Mıhlı Şelalesi ve Şahinderesi Kanyonu gezmenizi önerdiğimiz mekanlardan sadece birkaç tanesi.



 

Ülkemizin hatta dünyamızın ender coğrafi bölgelerinden birisi olan Kazdağları’nın eteklerinde karavanın ile unutamayacağın bir tatil yapmak aslında oldukça ekonomik. Gitmek istediğin lokasyon ve kişi sayısına göre karavan seçimi bu noktada oldukça önemli. Shantigo ailesi olarak bu konuda yeni model araçlarımız ile sizlere tatiliniz boyunca profesyonel bir şekilde yardımcı olmak istiyoruz. En yeni model araçlarımıza buraya tıklayarak ulaşabilir ve tüm sorularınızı bize iletebilirsiniz.