ShantiGO - Balıkesir Karavan Tatili - Burhaniye Altın Kamp

Türkiye Kamp Alanları

Balıkesir Karavan Tatili - Burhaniye Altın Kamp

Balıkesir Karavan Tatili - Burhaniye Altın Kamp

Karavan kiralama modeli ile yapacağınız bir tatil döneminde yapılacakların başında ziyaret edebileceğiniz iyi bir kamp yeri arayışına girmek olabilir. Bu yazımızda ülkemizde bulunan birbirinden güzel kamp yerlerine bir yenisini daha eklemek istedik. Balıkesir Burhaniye’de bulunan Altın Kampın Ege bölgesinde tatil yapmak istiyorsanız sunduğu olanaklar ile ideal kamp lokasyonlarından birisi diyebiliriz.

Altın Kampa nasıl gidebilirim?

Karavanınız ile bölgeye ulaşmak için navigasyon uygulamalarından Burhaniye ilçesine kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Buradan Ören tabelalarını takip ederek yine uygulama desteği alarak ulaşmanız mümkün. Merkeze oldukça yakın olan Altın Kampa her türlü araç ile son derece güzel olan asfalt yoldan rahatlıkla ulaşabileceğinizi söyleyebiliriz.



Kamp alanında ne gibi imkanlar mevcut?

Balıkesir’in Edremit Körfezi kıyısında bulunan Burhaniye’de iyi bir konaklama imkânı sunmaları ile beraber işletmenin ziyaretçilerine oldukça yardımsever bir anlayış içerisinde olduğunu belirtelim. İçeride bulunan restoran ve kafede, işletmenin kendi bahçelerinden çıkan organik tarım ile üretilmiş ürünlerden yapılan lezzetli ege mutfağını kesinlikle denemenizi tavsiye ederiz. Gelen ziyaretçilerin her zamanki gibi iş yükü olmaması adına tüm ihtiyaçlarını önceden merkezden almalarını tavsiye ediyoruz. Ancak büyük süpermarketlere ve alışveriş alanlarına 15 dakikalık bir yürüme mesafesinde olduğu için tatiliniz boyunca rahatlıkla alışveriş yapma imkânınız bulunmaktadır. Meyve ve sebze alışverişlerinizi ise Ören, Edremit, Burhaniye ve Havranda haftalık olarak kurulan pazarlardan karşılayabilirsiniz. Kamp alanı içerisinde ortak kullanım alanı olarak tuvalet, duş, mutfak ve buzdolabı gibi imkânlar ziyaretçilere sağlanıyor. Bu alanların temizliği ilk dikkatimizi çeken detaylardan birisi olurken, işletmenin buzdolapları biraz eski olmasına rağmen iş görür vaziyette. Yazlık kamp alanlarında karşılaşılan sivrisinek ve böcek gibi sorunlar burada da mevcut ancak doğa içinde yapılan böylesine güzel bir tatil için bizce göz yumulabilir küçük bir ayrıntı. Ayrıca karavan veya çadır ile konaklamanız durumunda düşük voltajlı elektrik imkânının bulunduğu söyleyelim. Dip not olarak fön makinesi veya daha fazla elektrik ihtiyacı duyan eşyalarınız için işletmenin ekstra ücret aldığını belirtmekte fayda var.




Kamp alanı dışında ne gibi aktiviteler yapılabilir.

Sezon döneminde oldukça kalabalık olan Altın Kamp çocuklu aileler tarafından sıkça ziyaret edilebiliyor. Güvenli bir ortama sahip olması nedeni ile rahatça tatil yapabileceğiniz ender konumlardan birisi. Ege Denizinin oldukça soğuk olan su sıcaklığını burada da aynı şekilde sığ bir kumsalda deneyimlemeniz mümkün. Ayrıca kamp alanı içerisinde yüzme dışında masa tenisi, voleybol, tenis gibi aktivite alanlarının da bulunduğunu belirtelim. Kamp alanı dışında ise civarda yakın olan Adramytteion, behramkale gibi arkeolojik ören yerlerini ziyaret etmenizi tavsiye ediyoruz. Güre’de bulunan sıcak su kaynaklarında spa imkânı ve kamp alanına 20 kilometrelik mesafede bulunan kaz dağlarında yürüyüş rotaları ise yapabileceğiniz aktiviteden birkaç tanesi.

Balıkesir’in Edremit ilçesinde bulunan ve bölgenin bir diğer güzel kamp alanlarından birisi olan Hızır Kamp ile ilgili yazımızı buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi sezon döneminde oldukça kalabalık olan Altın Kamp rezervasyon olmadan müşteri kabul etmiyor. Gitmeden önce yerinizi arayıp isteklerinizi söylemeniz doğabilecek sürprizleri engellemeniz için oldukça önemli. Aynı şekilde evcil hayvan ile ilgili sorularınızı da kamp yetkililerine sormanızda fayda var. Eğer ekonomik ve kaliteli bir tatil modeli olan karavan ile kiralama yoluyla bir mola vermek isterseniz size firmamız bünyesinde bulunan birden fazla araç modeline göz atmanızı tavsiye ederiz. Karavan kiralama ile ilgili tüm sorularınızı buraya tıklayarak bize sorabilirsiniz.