ShantiGO - Muğla Karavan Tatili - Yenice Vadi

Türkiye Kamp Alanları

Muğla Karavan Tatili - Yenice Vadi

Muğla Karavan Tatili - Yenice Vadi

Muğla'da karavanım ile nereye gidebilirim?

Muğla’da Karavan tatili yapmak istiyorsanız mutlaka gitmenizi önerdiğimiz noktalardan birisi Yenice Vadi Natural Life Village (Doğal Yaşam Köyü). Hem doğa ile iç içe oluşu hemde tesisin gelen misafirlerine sunduğu olanaklar ile pek çok kişiden olumlu dönüşler almaktadır.

Tesisin doğa ile barışık mı?

Karavan ile tatil yapıyorsanız arayışlarınızın başında doğası tahrip olmamış ve kafanızı dinleyebileceğiniz bir mekan aramanız çok normal. Muğla'nın Yenice Beldesinde kendinizi eşsiz bir tabiatın ortasında bulacağınız bu işletmede tatil boyunca gerekli tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Gelen ziyaretçilerini doğal yaşam teması ile ağırlarken tesisin içinde beton bir yapıyla karşılaşmadan taş evler görmek oldukça sevindirici diyebiliriz.



Yemekler diğer tüketim ürünleri nasıl?

En dikkat çeken husus ise Türkiye’de kamping alanlarında oldukça zor görülen bir durum. Her şeyin doğal olduğu bu vadide restoran kısmında yediğiniz yumurtalar bile Yenice Vadisini gezen tavuklardan geliyor. Hem sağlıklı hemde oldukça doğal ürünler yapan işletmenin meyve ve sebzeleri ise kendi bahçelerinden bizler için mutfaklarına kadar geliyor.



Tesis imkanları ne durumda?

Tabi ki deniz ile arasında mesafe olan böyle bir mekanda bazı tatilcilerin tercihleri bu yönde olabiliyor. Muğla’da Karavan tatili yaparken hemde yüzmek isterseniz tesisin içinde bulunan tatlı su havuzunu söylemeden geçmek istemiyoruz. Böylesine bir doğanın içinde bu havuzu ilk gördüğümüz zaman gerçekten oldukça mutlu olduk.




Evcil hayvanım ile gidebilir miyim?

Son olarak oldukça hayvan sever olduklarını da ve sizin gibi evcil hayvanınızı da büyük bir sevgi ile karşılayacaklarından emin olabilirsiniz. Türkiye standartlarının oldukça üzerinde olan ve Muğla’da Karavan tatili yapmak isteyenleri büyük misafirperverlik ile ağırlayan bu işletmeye gitmeden önce rezervasyon yaptırmayı unutmamanızı söylemek isteriz. Eğer sende tatile çıkacağın konforlu bir karavan kiralamak istersen burayatıklayarak bizimle iletişime geçebilirsin.


Yenice Vadi Doğal Yaşam Köyü iletişim bilgilerine aşağıdan ulaşabilirsin.


Konumu: Yenice Vadi Natural Life Village
Adres: Yenice Vadi Karşıyaka sokak no:215 yenice mah 48100 Menteşe , Mugla Türkiye
Telefonu: +90 532 563 02 48