ShantiGO - Ayvalık Karavan Tatili - Cunda Adası Ada Camping

Türkiye Kamp Alanları

Ayvalık Karavan Tatili - Cunda Adası Ada Camping

Ayvalık Karavan Tatili - Cunda Adası Ada Camping

Bu yazımızda sizlere Ayvalık’da bulunan ve Ege kıyılarında muhteşem bir kamp tatili yapabileceğiniz mekanlardan birisi olan olan Ada Camping’den bahsetmek istedik.

 

Ada Camping’e nasıl giderim?

Tesis konum olarak Ayvalık koyu olarak da bilinen ve ülkemizin en güzel adalarından birisi olan Cunda Adasının Midilliye bakan kısmında bulunuyor. Adanın merkezine 3 kilometrelik bir mesafede bulunan Ada Camping, Milli Park’ın içinde sizi deniz ile buluşturabilecek oldukça güzel bir konuma sahip. Sezon içerisinde oldukça popüler bir mekan olduğu için gitmeden önce mutlaka telefon ile teyit almanız gerekmekte, lakin işletmenin kapı müşterisine öncelik vererek rezervasyon almadığını belirtmemiz gerekiyor. Kamp ortamı kalabalık olsa bile içeride bağırarak konuşmak ve yüksek ses ile konuşmak günün her saati iyi karşılanmıyor. Ayrıca gece kamp sakinlerinin güvenliği açısından bir bekçinin var olması bizim oldukça hoşumuza gitti.


 


Tesis içerisinde sunulan imkanlar neler?

Ada Camping’de başlıca konaklama şekli karavan, çadır ve işletmenin kendisine ait olan bungalov tipi evler. Bu evlerin oldukça güzel bir deniz manzarasına sahip olduğunu belirtmek isteriz. İşletmede kaldığınız süre boyunca size elektrik, internet, sıcak su gibi tüm olanaklar sağlanıyor. Oldukça güzel olan sahilde ise şezlong kullanımınızda ücretsiz diyebiliriz. Bu arada deniz suyunun biraz soğuk ama oldukça temiz durumda. İçeride çocuklar için basketbol, voleybol gibi aktivite alanları mevcut. Ancak işletmenin evcil hayvan kabul etmediğini bir dipnot olarak ekleyelim.


 


Cunda Adasında neler yapabilirim?

Mekan gerçekten oldukça güzel olsa bile Cunda adasının merkezinde zaman geçirmekte iyi bir fikir olabilir. Mekana gelirken geçilen ağaçlı yoldan güzel bir doğa yürüyüşü ile hem adayı keşfetmek hem de tatilinizi farklı bir yöne taşımak için güzel bir adım atabilirsiniz. Adanın taş sokakları ve manastırları ziyaretiniz süresince görmenizi tavsiye ettiğimiz şeylerden bazıları. Sakız Adası'na yakınlığı sebebi ile ada içinde vakit geçirirken mutlaka şarap evine giderek sakız likörünü denemenizi tavsiye ederiz. Eğer denk gelirseniz merkezde kurulan Cumartesi pazarına giderek hem kamp için ihtiyaçlarınızı alabilir hem de yörenin ünlü zeytinyağlarından stoklayarak iyi bir alışveriş yapabilirsiniz.

 

Cunda Adasında bulunan Ada Camping gibi ülkemizin en güzel köşelerinde sizi iyi bir tatil ile buluşturan mekanları ziyaret etmek isteyebilirsiniz. Bunun için karavan kiralama metodu en doğru tatil tercihlerinden birisi olacaktır. Firmamızda bulunan pek çok karavan modelini incelemek ve bize soru sormak için buraya tıklamanız yeterli.