ShantiGO - Karavanda Kış

Blog

Karavanda Kış

Karavanda Kış
Karavan, ülkemize daha yeni bir kavram olarak görüldüğü için merak edilen sıkça sorular arasından biride; kışın karavanda tatil. Genel olarak yazın tercih edilmesi ile bilincimize karavanın yazlık bir alternatif tatil aracı olarak kalmış olması ile bu soru çok sorulmaktadır. Fakat karavan yazlık bir ev değil, dört mevsim yaşabileceğiniz bir yaşam alanıdır. 

Karavanlar da kışın yaşamak çok kolaydır. Sadece yalıtım sisteminizin vede kaliteli bir ısıtma cihazınızın olması sizi evinizde gibi hissettirecektir. Yağmur ve kar sizler için sorun değil güzel vakitler geçirmeniz için hoş manzaralardan ibaret olacaktır.

Kaliteli bir yalıtım, sizin kabininizi aynı bir termos gibi; ısınma açtığınız da sıcak, soğutmada ise serin tutacaktır. Ayrıca enerji sistemlerinizin kaliteli ve kullanılan cihazlara göre bağlanması çok önemlidir. Özel bir enerjiye ihtiyaç duymadan ve aracınızı çalıştırmanıza gerek olmadan minimum enerji ile sıcak vakitler geçirebilirsiniz. Hava eksilere dahi düşse, bir saunanın içerisinde gibi; doğayı ve manzaranın tadını çıkartabilirsiniz.

Tabi kış lastiklerinizi unutmayın ! :)