ShantiGO - Karavan Kiralama

Blog

Karavan Kiralama

Karavan Kiralama

Karavan kiralamak, hem seyahat edip hem de tatil yapmak isteyenler için mükemmel bir seçenektir. Shantigo Karavan olarak size unutulmaz bir deneyim sunmak için buradayız!

Karavan kiralamalarımızda size konforlu bir otel odası hizmeti sunuyoruz. Kiralamalarda nevresim takımı, yorgan, yastık ve havlular gibi temel ihtiyaçlarınız ve tam donanımlı bir mutfak da sunarak tava, tencere, tabak gibi mutfak eşyalarını düşünmenize gerek bırakmayız. Doğanın tadını çıkarırken dış alanda kullanabileceğiniz masa ve sandalyeler de mevcuttur.

Güvenliğiniz bizim önceliğimizdir ve tüm karavanlarımız kasko sigortasıyla güvence altındadır, böylece seyahatinizin her anında iç rahatlığıyla yol alabilirsiniz. Manuel ve otomatik şanzıman seçeneklerimizle sürüş tercihinize uygun araçlar sunarız. Şehir içine kolaylıkla girebilen karavanlarımızla istediğiniz yere rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Teknik sorunlarla karşılaşmanız durumunda endişelenmenize gerek yok. Size 7/24 ulaşabileceğiniz bir yardım hattı sağlarız ve her konuda destek sunarız. Tatiliniz boyunca olası teknik problemlerde yanınızda oluruz, böylece tatilinizin keyfini çıkarırken aklınız rahat olur.

Tatil öncesinde size bir saatlik karavan eğitimi veririz. Uzman eğitmenlerimiz, size karavanın kullanımı ve donanımları hakkında bilgi vererek kendinizi güvende hissetmenizi sağlar.

Km sınırı olmadan özgürlüğe kapılarını açma zamanı !