ShantiGO - Muğla Karavan Tatili - Çubucak Orman Kampı

Türkiye Kamp Alanları

Muğla Karavan Tatili - Çubucak Orman Kampı

Muğla Karavan Tatili - Çubucak Orman Kampı

Çubucak Orman Kampı’na nasıl giderim?

Ülkemizde deniz kenarında karavanınız ile güzel bir kamp tatili yapabileceğiniz mekanlar arasında bulunan Çubucak Orman Kampından bahsetmek istiyoruz. İnternet üzerinde yazılan yazılar ve tarifler ile sıkça düşülen bir hatadan bahsetmek isteriz öncelikle. Konum olarak birbirlerine oldukça yakın, aralarında sadece küçük bir dağ bulunan İnbükü ve Çubucak kampları zannedildiği gibi aynı mekanlar değildir. Aralarındaki mesafe oldukça kısadır ve bitki örtüsünün, mekanın birbirine benzerlik gösterdiğini söyleyebiliriz. Muğla’nın merkezine 85 kilometre, Marmaris merkeze ise 25 kilometre mesafede bulunan kamp yeri bölgenin yaz aylarında en popüler noktalarından birisidir.

 

Muğla’nın bir diğer gözde kamp yerlerinden olan ve Çubucak Orman Kampı’na oldukça yakın olan İnbükü Orman Kampı hakkındaki yazımızı buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.

 

Yaz sezonunda sahip olduğu bitki örtüsü sebebi ile ormanlık alanda nemsiz bir tatil yapma fırsatını bulabileceğiniz nadir mekanlardan birisidir. İnternet üzerinde pek çok yerde bir işletme bulunmadığına dair yazılar paylaşılsa da bu yanlıştır. Sezon içerisinde oldukça dolu olan alan için rezervasyon yapmadan gitmemenizi tavsiye ederiz. Hem günlük tatil seçenekleri olduğu gibi sezonluk çadır ve karavan yeri de kiralayarak tüm yazı burada geçirmeniz mümkün.

 

Kamp yapmaya gelenler için ne gibi imkanlar mevcut?

İşletme içerisinde restoran ve kafeterya gibi yemek yiyerek zaman geçirebileceğiniz alanlar bulunuyor. Ayrıca kamp alanında bulunan markette, tatil süreniz boyunca ihtiyacınız olan tüm ürünleri bulabileceğini belirtelim. Ve kamp alanının karşısında civardaki yerel halkın bahçesinde yetiştirdikleri meyve ve sebzeleri sattıkları pazardan inanılmaz lezzetli ürünler alabilirsiniz. Kamp yapanlar için elektrik ve su imkanı da sağlanırken, ortak kullanım alanında İnternet'e erişebilir veya ekstra ücret karşılığı buzdolabı kiralaması yapabilirsiniz.



 

Kamp alanında nasıl zaman geçirilir?

Yıllardır tatil tarzlarını korumayı sürdüren insanların sürekli olarak Çubucak Kamp Alanı’nı tercih etmeleri sebebi ile mekan içerisinde sıcak bir ortam olduğunu söyleyebiliriz. Bu sebepten dolayı ortak kullanım alanlarının temizliğine personeller hariç tesisi kullanan diğer kişiler tarafından da özen gösteriliyor. Zaman geçirebileceğiniz bir adet basketbol ve voleybol sahası bulunurken, çocuklar için bir adette oyun parkı bulunuyor. Ayrıca yüzmek için oldukça elverişli dalgasız bir denize sahip olduğunu belirtmek isteriz.


 

Doğası ile kendine hayran bırakan Çubucak Kamp Alanı gibi yerlerde makul fiyatlara tatil yapmak istersen karavan kiralama modelini kullanmanı tavsiye ederiz. Firmamızda bulunan pek çok karavan modeli sana göre olabilir. Eğer karavan modellerimize bakmak isterseniz buraya tıklayarak bize ulaşabilir ve tüm sorularını sorabilirsin.