ShantiGO - Muğla Karavan Tatili - Akdeniz Camping Cemil'in Yeri

Türkiye Kamp Alanları

Muğla Karavan Tatili - Akdeniz Camping Cemil'in Yeri

Muğla Karavan Tatili - Akdeniz Camping Cemil'in Yeri

Doğa ile baş başa bir tatil yapıp, şehrin rutin maratonundan birkaç günlüğüne kaçmak istiyorsanız bu yazımız tam size göre. Türkiye’nin en güzel kamp alanlarından birisine ev sahipliği yapan, Köyceğiz köyünün yanında yer alan Sultaniye köyünde bulunan bulunan Akdeniz Camping – Cemil’in yeri olarak bilinen yer karavan ile tatil arayışınız için en uygun yer olabilir.

 

Civarda ne gibi imkanlar var?

Eski zamanlarda Akdeniz’in önemli limanlarından birisi olan Köyceğiz Gölü, zaman içerisinde Dalaman Çay’ının getirdiği alüvyonlar ile deniz ile bağlantısı kesilerek bugünkü halini alıyor. Akdeniz Camping ise tam olarak bu güzel gölün kenarında yer alan bir tesis. Sahibi tarafından doğasına pek dokunulmamış bu işletme ağaçların altında güzel bir kamp, yaz aylarında gölde yüzmek isteyenler için birebir. Ayrıca göl içerisinde tüm gün cüzi bir miktarda tekne kiralayarak gezinti yapabilir veya kano gibi diğer seçenekleri de değerlendirmeniz mümkün.


 


Eğer Türkiye’nin göl kenarındaki diğer kamp alanlarını merak ediyorsanız bu yazımızı okumanızı tavsiye ederiz.

Türkiye'de Göl Kenarında Karavan Tatili Yapılacak 5 Yer

 

Kamping imkanları neler?

İşletmenin sahiplerini temizlik konusunda gerçekten tebrik etmek gerekiyor. En yoğun dönemde bile oldukça titizlikle bakılan ortam kullanım alanları bizim oldukça dikkatimizi çekti. Ve işletmecilerin yoğunluk konusuna özellikle eğildiklerini, fazla kazanmak uğruna çadır veya kamp müşterisi almadıklarını belirtmek gerekir. Karavan ve kamp girişlerinin oldukça uygun fiyatta olduğunu ve anlaşmanız dahilinde tuvalet, duş, elektrik ve internet bulunuyor. Ancak temel ihtiyaçlarınızı merkezden gelirken marketten almanızın daha hesaplı olabileceğini belirtmek isteriz.

 

Civarda bulunan antik kenti mutlaka ziyaret edin.

Son olarak civarda bulunan Sultaniye Kaplıcaları ve Kaunos Antik Kentine bir gününüzü ayırmanızı tavsiye ederiz. Kiralayacağınız tekne ile ufak bir yürüyüş sonrası hayranlıkla izleyeceğiniz kaya mezarlarını görmeden dönmenizi istemeyiz. Ayrıca bölgede bulunan Likya yolu üzerindeki tabelaları takip ederek trekking rotası üzerinden alana ulaşmanızda mümkün.



 

Türkiye’de birbirinden güzel kamp yerlerini ziyaret edebileceğiniz bir karavan arayışınız var ise bu konuda size yardımcı olmayı isteriz. Her türlü arazi koşuluna uygun, yeni model karavan modellerimize bakmak için bize buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.