ShantiGO - Karavan İle Tatile Çıkmanın Avantajları

Blog

Karavan İle Tatile Çıkmanın Avantajları

Karavan İle Tatile Çıkmanın Avantajları

Tabi ki karavan ile tatile çıkmayı sevenler olduğu kadar sevmeyenlerinde kalbini kazanmak için karavan ile seyahat etmenin avantajlarından çokça bahsedeceğiz bu yazımızda.

Seyahat özgürlüğünün keyfine varın.

Ülkemizde tatil denildiği zaman gidilen uzak ilçelerdeki otellerden bir çoğumuzun sıkıldığı aşikar. Birçok kişinin tatil süreleri zaten kısıtlı iken bu gibi tercihlerde hem kendilerinin hem de cüzdanlarının çok sıkıldığını biliyoruz. Zaten betona boğulmuş bir şehrin içinden kaçan birçok tatilci kendisi doğada bulmak istersen yine betonun kucaklarına atıyor. Sanırım karavan ile tatil yapmanın bu seçeneği düşünen herkese getireceği en büyük kavram özgürlük oluyor. Tatilini istediğin yerde istediğin kadar zaman geçirerek yapmak ve bunun için ekstra bir ücret ödememek bu işin en güzel tarafı oluyor.



 

Doğa ile iç içe bir tatil yapın.

Karavan ile ilk defa tatile çıkan kişilerden dinlediklerimiz arasında en göze çarpan başka bir kavram ise doğa diyebiliriz. Yaşadığımız şehirlerde unuttuğumuz doğayı, karavan ile tatil yaparak tekrar tanıma ve barışma imkanı bulabiliyorsunuz. Ülkemizin dört mevsimi yaşayan ender cennetlerden birisi olduğunu düşünürsek hayal edemeyeceğiniz manzaralar ile karşılaşmanız mümkün. Yağan yağmurun veya karın altında güzel bir lokasyonda park ettiğiniz karavanınızda sıcak bir kahve ve kitabın yerini dolduracak bir şey tanımıyoruz desek yeri olur.



 

Ucuz ve kaliteli bir tatil istemez misiniz? 

Son olarak belki de en tüm tatilciler için en önemli olan etkenlerden birisine geldik. Pek çok insan kazandıkları ücrete kıyasla çok fazla bütçe ayıramayarak otellerdeki her şey dahil gibi sınırsız paketlere yöneldiklerini biliyoruz. Bu gibi tatil seçenekleri sizi dinlendirmekten çıkıp daha yorgun bir şekilde normal hayatınıza dönmenize neden olabiliyor. Karavan kiralama yolu ile yapacağınız bir tatil size maddi olarak oldukça büyük bir rahatlık sağlarken hem de istediğiniz lokasyonlarda özgürce gezme imkanı da sağlayacaktır. Tek bir binanın içinde tatil yaparak günlerinizi geçirmek yerine kaplumbağa misali evinizi sırtınızda taşıyarak istediğiniz yerde tatil yapmanın özgürlüğüne varın.

Tatiliniz için karavan kiralarken dikkat etmeniz gereken önemli noktalara bahsettiğimiz yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Evcil hayvanınız ile unutamayacağınız hatıralar edinin.

İşin en keyifli kısımlarından birisine geldik diyebiliriz. Birçok insan tatile çıkarken evcil hayvanlarına kalacak yer bulmakta zorlanıyor. Oteller zaten kabul etmiyorlar çoğu zaman. Oldukça duygusal olduklarını da düşünürsek sizi ne kadar özlediklerini tahmin etmek hiç zor değil. Tabi ki bir senbernant’ı karavana sokmanız pek mümkün olmaz ( biz olsak yaparız J ) ancak kedi veya küçük cins hayvanı olanlar için oldukça iyi bir seçenek. Hem tatiliniz boyunca tanımadığınız kişilere emanet etmeyerek vicdanınız biraz daha rahat olurken hem de sevimli dostunuzla özgürce dolaşmanın keyfine varabilirsiniz.


 

Karavan ile seyahat etmenin ve tatile çıkmanın daha pek çok avantajı olduğu gibi hepsine burada bahsetmek oldukça zor ve uzun olur. Son zamanlarda da oldukça popüler hale gelen karavan kiralama ile farklı deneyimler yaşamanızı tavsiye ediyoruz. Eğer tatiliniz için kiralık karavan arayışı içindeyseniz bize buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.