ShantiGO - Hakkımızda

Sayfa

Hakkımızda

Hakkımızda

HAKKIMIZDA  

10 yılı aşkın süredir eğitim ve turizm alanlarında faaliyet gösteren firmanın kurucularından Eğitimci Berkan Ülker ve Turizmci Tarık Irmak, iki yıl önce Shantigo ismiyle ‘karavan kiralama’ ve ‘karavan üretimi’ sektörüne adım attı.   “Sektörde global ve sevilen bir marka olmak” misyonuyla hızla yol olan kateden Shantigo Karavan, İstanbul Anadolu Yakası’nda üretim tesisi ve showroom’u ile sektörün öncü firmaları arasında yerini aldı.  

İngiltere ve İstanbul’daki AR-GE merkezinde görevli mühendisleri tarafından geliştirilen SG4 ve SG4 Plus modelleri, ‘inovatif yerli karavan’ unvanıyla showroomlarda yerini aldı. 

Karavan sektörünün ülkemizde gelişmesi ve ihracatımızın artması amacıyla Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB), Ulusal Kamp ve Karavan Federasyonu işbirliğini sürdüren Shantigo Karavan, bayilik (franchise) ve Garantili Kiralama Modeli ile karavan sektörüne yeni bir soluk getirdi.  Çalışan ve çalışan grupları ile 2022 itibari ile 104 personel ile devam etmektedir. 

SERİ ÜRETİM DÖNEMİ   

Yenilikçi ve İnovatif Shantigo Karavan’a yurt içi ve yurt dışında oluşan talep her geçen gün artarken, firma 2021 yılı sonunda Seri Üretime Geçme kararı aldı. Sabiha Gökçen Havaalanı’na iki kilometre uzaklıkta 2 bin metrekare kapalı alan sahip üretim merkezi, 01.12.2021 tarihinde seri üretime başladı.  Shantigo yıllık 240 adet karavan dönüştürebilmek için kolları sıvadı.  

TEMEL HEDEF MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ   

Shantigo, unutulmaz karavan tatili deneyimleri sunmak için yenilikçi bir anlayışla kalite, konfor ve dayanıklılık ilkeleriyle kendini özdeşleştirmiş bir firmadır.  Karavancılığın standartlarını üst seviyeye çıkarmayı hedef belirleyen Shantigo Karavan, karavan satın alan veya kiralayan tüm müşterilerine mobil yaşamın kaliteli ve lüks olabildiği duygusunu yaşatmak temel şirket hedeflerimizdendir.   AR-GE  İstanbul ve Köln’de kurulan ar-ge ekibimiz ufak detaylarla büyük etkiler yaratacak yenilikler yapmak için çalışır ve sonucunda estetiğin kaliteyle birleşmesini sağlar.   

KALİTE, KONFOR VE DAYANIKLILIK 

Ürettiğimiz her karavan şirket kültüründe bir değer kabul edilerek kusursuzu yakalamak için yenilikçi güncellemeler alır ve zorlayıcı birçok testten geçer.

ÜRETİM VE KİRALAMA

Shantigo, her yeni karavana aşkla bakılmasından ve onu yaşayanların mutlu anlarından güç alarak büyüyen, Türkiye’ nin ilk lüks karavan üreticisi ve kiralama hizmet sağlayıcısıdır. 

MODELLERİMİZ HAKKINDA

BENZERSİZ İÇ TASARIM

Türkiye'de ve Avrupa'da tek, yat ustalarının özel el işçiliğiyle ilmek ilmek dokunmuş iç mekan yaşam alanı mobilya ve zemin uygulamaları.

4 KATMANLI GERÇEK MÜHENDİSLİK ÇALIŞMASI

Mühendislik çalışmalarıyla ve bilimsel verilerle, koruma uygulamasıyla birlikte toplam 5 katlı en doğru ve verimli yalıtım uygulamaları.

ÜSTÜN FERAHLIK VE İNOVASYON (Shantiview)

Shantigo patentli muhteşem seyir konforu ve yüksek görsel tatmin sağlayan inovasyon ürünü.

KONFOR VE EMNİYET

100 ayrı başlıkta güvenlik, dayanıklılık, mekanik, kalite, konfor vb. kontrollerle kusursuzluk hedefleyen üretim sistemi.

SIRADIŞI KİŞİSELLEŞTİRİLEBİLİR ÖZEL TASARIMLAR

Shantigo, lüks ve konforu bir arada bulabileceğiniz özel üretim kişiselleştirilebilir ürünleriyle gerçek sahip olma duygusunu yaşamanıza olanak sağlar.

TÜRKİYE'DE TEK! 260 LT. KAPASİTELİ OTOMATİK GEÇİŞLİ TEMİZ SU TANKI

Yaşamın en temel ve olmazsa olmaz ihtiyaçlarından biri olan suya, hak ettiği değeri vermek gerekirdi. Türkiye'de ilk defa Shantigo tarafından tasarlanan otomatik geçişli ve yedek tanklı yüksek su kapasitesi


VİZYONUMUZ

Ülkemizin, gelişen ve alternatif tatil arayışına öncülük eden Karavan sektörüne; daha kaliteli ve avrupa standartlarında karavanlar üretip, bu yaşam stilini ülkemize en iyi derecede tanıtıp vede sevdirmeyi hedefleyerek yola çıkmıştır. İnovatif düşünce ve proaktif şirket yapısı ile ülkemize en kaliteli ve en konforlu karavanları üretmeyi hedeflemiştir.

MİSYONUMUZ

Karavancılığı daha fazla kitleye ulaştırıp, karavancılığı ve doğayı daha fazla insanlara sevdirmeyi ve ulaştırmayı misyon edinmiştir.