ShantiGO - Balıkesir Karavan Tatili - Hızır Kamp

Türkiye Kamp Alanları

Balıkesir Karavan Tatili - Hızır Kamp

Balıkesir Karavan Tatili - Hızır Kamp

İlyada’lı ozan Homeros’un destanı İlyada’da bahsettiği “Bin pınarlı ida” olarak bahsettiği, Afrodit’in ilk kez aşk yaşadığı yerlerden birisi olan, hepimizin bugünkü adı ile tanıdığımız Kazdağları’nın eteklerinde bir kamp yerinden bahsetmek istiyoruz. Çanakkale’nin Edremit’e bağlı Mehmetalan köyüne iki kilometre mesafede olan Hızır Kamp, karavan tatiliniz için en ideal noktalardan birisi olabilir.



 

Kamp alanı nasıl?

İşletmenin doğaya duyduğu saygı ve kamp yerinin tüm bu koşullara göre yapılmış olması oldukça dikkat çekiyor. Yemeklerde kullanılan sebzelerin bahçeden toplanması, enerjinin doğal kaynaklar yolu ile elde edilmesi Hızır Kamp’ı çok sevmemizdeki nedenlerden birkaç tanesi. Kazdağı Milli Parkı sınırında bulunan bu tesis şehir hayatının kötü koşullarından uzaklaşmak için oldukça ideal bir lokasyon. Hava temizliği ve aldığınız nefesin kalitesi Kazdağları’na adım attığınızda farkettiğiniz özelliklerden birisi. Ve bu konuda dünyanın ilk üç yeri arasında kendisine ait bir ünü olduğunu söyleyebiliriz. Kamp içerisinde geçireceğiniz vakitte Milli Park içerisinde rehberli turlar ile bir tam gün süren turlar ile trekking yapmanızı tavsiye edebiliriz. Birçok endemik bitki türünü de barındıran lokasyon size farklı deneyimler katmaya devam edecektir.


 


Tesis içinde neler yapılabilir?

İşletmenin içinden geçen Zeytinli Çay’ından bahsetmeden yazımızı bitirmemiz olmaz. Gelen kamp sakinlerinin en popüler eğlencelerinden birisi olan yüzmek, yaz sıcağında serinlemek için birebir. Diğer yandan işletme içerisinde sezon tarihleri boyunca çeşitli meditasyon ve yoga etkinliklerinin olduğunu da belirtmek isteriz. Eğer bu güzel lokasyonda birkaç gün geçirmek istiyorsanız gitmeden önce kamp ile iletişime geçmenizi tavsiye ederiz. Zira rezervasyonsuz müşteri kabul etmediklerini söylemek isteriz. Kamp yerine gelirken marketten kişisel ihtiyaçlarınızı almanızı, onun haricinde olan yemek ile ilgili tüm planınızı müthiş kamp mutfağına bırakın diyoruz.



 

Gidiş rotasında olanlar için ufak bir uyarı.

Son olarak kampa ulaşım noktasında kendinize ait bir navigasyon/gps kullanıyorsanız Edremit Kipa’nın yanında gösterilen ve kestirme olarak tabir edilen yola girmemeniz konusunda pek çok uyarının bulunduğunu söylemek isteriz. Zeytinli kasabası içinden Mehmetalan köyüne ulaştıktan sonra tabelaları takip ederek Hızır Kamp’a ulaşabilirsiniz.

 

Eğer ülkemizdeki Hızır Kamp gibi güzel karavan lokasyonlarında, günlük hayatın rutininden kaçarak iyi bir tatil yapmak istiyorsan karavan kiralama yönteminin tam sana göre olduğunu belirtmek isteriz. Hem oldukça ekonomik hem de konforlu olan bu tatil şekli için sana yardımcı olmak isteriz. Firmamızda bulunan pek çok model ve değişik özelliklerdeki karavanlara buraya tıklayarak ulaşabilirsin.