ShantiGO - Antalya Karavan Tatili - Sundance Kamping

Türkiye Kamp Alanları

Antalya Karavan Tatili - Sundance Kamping

Antalya Karavan Tatili - Sundance Kamping

Antalya'da karavan tatili nerede yapılır?

Antalya’da karavanınız ile uğrayabileceğiniz en güzel rotalardan birisi olan Sundance Kamping’den bahsetmek istiyoruz bu yazımızda sizlere. Antalya'nın Tekirova ilçesinde bulunan ve deniz kenarında muazzam bir doğaya sahip, ender kamp yerlerinden birisi olarak bahsetmek fazla olmaz diye düşünüyoruz.




Tesis imkanları nasıl?

Bungalov, ağaç ev gibi konaklama tiplerinin yanında karavanları ile tatile gelen misafirlerine Antalya içinde en iyi hizmeti veren işletmelerden birisi diyebiliriz. Son yıllarda ülkemizde popülerleşen karavan modasına uyarak işletme karavanları ile tatile gelen kişileri düşünerek bir takım yenilikler yapmış bulunuyorlar. Tuvaletleri ve karavancılar için ayırdıkları bölümü oldukça güzel bir şekilde yenileyerek gelecek misafirlerine oldukça güzel bir tatil imkanı sunuyorlar. İçerisinde restoran ve bar gibi imkanları da bulunurken ayrıca Tekirova’da bulunan ve oldukça yakın mesafede olan marketten alışverişinizi yapmanız mümkün.



Kamping alanı ve çevresi nasıl?

Antalya’da karavanınız ile uğrayabileceğiniz en iyi rotalardan birisi olmasının en belirleyici nedeni ise içinde bulunduğu doğal arazi diyebiliriz. Konum olarak Faselis Antik Kenti’nin tam yanında bulunurken, karşınızda oldukça ihtişamlı bir tahtalı manzarası bulacaksınız. Sabahları erkenden yanınızdan geçen Likya yolundan yürüyüş yaparak kendinize oldukça kaliteli bir zaman ayırabileceğinizi hatırlatmak isteriz.


 

Gecelik fiyatlar nasıl? 

Son olarak Tesis içinde karavanınız ile kalacağınız süre içerisinde sıcak su, elektrik, otopark ve kablosuz internet hizmeti bulunuyor. Ücret olarak oldukça uygun fiyatlar sunduklarını da belirtmek isteriz. Eğer Antalya’da karavanınız ile keyifli bir tatil yapmak isterseniz mutlaka uğramanızı tavsiye ederiz. Eğer bir karavan kiralayarak Türkiye'nin en iyi karavan noktalarında tatil yapmak isterseniz buraya tıklayarak karavan kiraları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.